Behandlinger

Barn

Det er alltid bra å forhindre et bittavvik så tidlig som mulig. Mange bittavvik kan behandles tidlig for å forhindre fremtidige vanskelige behandlingsdiagnoser. Tidlig alder har sine fordeler når det gjelder sosial aksept, samarbeidsvilje og passende skoletid.

Ungdom

Ungdom er opptatt av utseende. Tenner er en viktig del av dette.

Et vakkert smil er smittsomt i dagens samfunn og betyr mye for folk flest, ikke minst for unge mennesker. Det er ofte i en tidlig alder at personligheten tar form og selvtilliten vokser. I dag tar utseende og et vakkert smil mer og mer plass i folks oppfatning av seg selv og av hverandre.

I løpet av ungdomsårene er det enklere å gjennomgå kjeveortopediske behandlinger når det gjelder skolegang og aksept også.

Voksne

Uregelmessige tenner hos voksne kan behandles så vel som barn og ungdom. Har du gått i årevis og ikke vært fornøyd med hvordan tennene dine ser ut?

Med moderne teknologi og tverrfaglig norsk tannbehandling er vi i Strømsø kjeveortopedi for å ta vare på tennene dine og sammen med deg skape et vakkert smil som kan forandre livet ditt og ditt selvbilde.

Noen ganger må du regulere tennene før en protesekonstruksjon som tannlegen din planlegger å gjøre. Sammen går vi gjennom tannproblemene dine og lager en behandlingsplan som passer deg.