Kjeveortopediske behandlinger

Vi tror på behandling som er enkel for våre pasienter å leve med. Sammen med deg velger vi metode og nødvendig utstyr for å imøtekomme dine ønsker. Målet er å jobbe med deg for å komme frem til et fantastisk smil og god tyggefunksjon. Husk at fine tenner bidrar til god selvtillit.

Avtagbare behandlinger

Noen behandlinger kan utføres med avtagbart utstyr, som klammerplater eller aktivatorer.

Faste tannregulering

De fleste av våre behandlinger utføres med fast regulering. Da bruker vi  brackets (klosser), sølvfargede, eller tannfargede, som er laget av porselenmateriale. Skulle det gå raskere og er bedre for tennene dine, kan vi kombinere avtagbar behandling med fast regulering.

Usynlige regulering

Den usynlige reguleringen (Invisalign), består av gjennomsiktige skinner som skiftes med jevne mellomrom.

Behandlingstid

Hvor lang tid en behandling tar, kan variere fra noen måneder opptil 2 år. I noen tilfeller enda lenger. Siden vi er forskjellige som mennesker, er behandlingen også individuell. Hvordan du som barn eller ungdom vokser, hvor flink du er til å samarbeide med oss under behandlingen, vil påvirker resultatet og behandlingstiden. Hvis du er flink og deltar aktivt i behandlingen, for eksempel ved bruk av strikk, når det er nødvendig, vil det ha en positiv effekt på resultatet av behandlingen.