Motiverende grunner til å velge oss

  1. Vi synes det er viktig at du som pasient får svar på spørsmålene du har tannstilling. Derfor sørger vi for rask time til konsultasjon.

 

  1. På konsultasjonstimen vil vi gi deg den informasjonen du trenger om diagnosen, behandlingsplanen og behandlingstiden. Samt hva det koster å bli behandlet hos oss.

 

  1. Vi skreddersyr dine behov og din behandling. Videre dokumenteres bittet, tenner, ansiktet og ansiktsprofilen. Sammen bestemmer vi den behandling som er best for deg.

 

  1. Hvis du velger å betale kostnadene for den aktive behandlingen i en avbetalingsplan, tilbyr vi dette. Vi krever ikke forskuddsgebyr.

 

  1. Vi gir deg god informasjon om hvordan du kan opprettholde god munnhygiene under behandlingen. Vi forteller deg også hvordan du kan styrke og beskytte tennene dine for å beholde hvite og sterke tenner, samt hvordan man kan forvente at tenne oppfører seg under behandling.

 

  1. Hver gang du har time hos oss, vil du motta en tekstmelding som påminner deg på timen.

 

  1. Vi holder til sentralt på Strømsø i Drammen. Det er god tog- og bussforbindelse, samt parkeringsplasser i nærheten hvis du kommer med bil.

 

  1. Vår kjeveortopediske praksis er utstyrt med moderne utstyr, som hjelper oss å ta vare på deg eller barnet ditt på en profesjonell, komfortabel og hyggelig måte.

 

  1. Du som velger oss som din kjeveortopedhar en sentral rolle i vår virksomhet. Vi gjør vårt beste for at du skal føle deg spesiell og velkommen, og tar oss den tid du trenger, for å føle deg fornøyd med behandlingen.

 

  1. Det er ikke vondt å ha regulering. Vi benytter ikke bedøvelse og fjerning av tenner skjer hos vanlig tannlege.